Thursday, May 30, 2013

DANISH POST: Hannibal fan instruktionerne i dansk, fra HannibalHQ.com

Kære Hannibal Fans,

Dette vil være en permanent mester indlæg, sender dig til sider fra http://Hannibal-HQ.blogspot.com oversat til forskellige sprog. Hvis du er på blogspot lige nu, den vigtigste engelske indlæg er på http://www.HannibalHQ.com. Punkterne er i prioriteret rækkefølge, så hvis du kun har tid til at følge en eller to genstande på toppen, og sende et par tweets, der er meget nyttigt, og vi forstår, at mennesker er ofte meget travlt.

1) For denne uges twitter fan arbejde, skal du følge din fan leder i tre steder:

i) http://www.facebook.com/HannibalHQ;

ii) http://ktgay.tumblr.com;

iii) http://www.twitter.com/_Destati_

2) Vi bruger twitter scheduler software kaldet TweetDeck. Dette giver dig mulighed for at kvidre med os, mens du sover eller ikke er ved computeren! Jeg har været planlægning 20 tweets en time, så hver ventilator twitter arrangement på 2 timer får 40 tweets (en hver 3 minutter):

i) Twitter scheduler: http://www.tweetdeck.com (Find aktuelle hashtag på http://www.Facebook.com/HannibalHQ)

ii) TweetDeck videoundervisning (klik blå boks øverst til højre, klik uret nedenfor for at indstille tid): http://youtu.be/pEtMaOxp9Jg?t=1m26s

iii) Tidszone konverter (vi oprette en ny en af ​​disse på Facebook-side for hver ugentlig twitter hashtag begivenhed Brug New York, torsdag 10pmET for venstre side:. http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html )

3) Følg alle Hannibal-konti @NBCHannibal @NeoProd @BryanFuller, og @DeLaurentiisCo på kvidre for oplysninger om ekstra GetGlue klistermærker og andre fan foræring. Det er også en meget god idé at følge NBC overalt online: https://www.facebook.com/NBCHannibal, http://nbchannibal.tumblr.com,

http://www.twitter.com/NBCHannibal, http://pinterest.com/nbctv/hannibal/, http://instagram.com/nbchannibal.

3) CHECK IN at få Lim mellem 10pmET-12:00 torsdag (New York tid), og tilslut Få Lim til kvidre, så vi kan finde det (http://getglue.com/tv_shows/hannibal, scroll ned på denne side at linke Twitter / Tumblr / Facebook: http://getglue.com/settings/preferences)

5) Hvis du følger @ViolinCatherine og @NubileDays på Twitter, vi kommer til at føre en fortegnelse over Ad sponsorer. Prøv venligst det bedste du kan for at sige goddag til ad sponsorer, ved hjælp af deres kvidre navne, mens den hashtag er tendenser på kvidre, okay?

6) Jeg forsøger at holde styr på alle de Fannibals på én Twitter listen. Tweet mig (@ViolinCatherine) at tilslutte sig det, og følger hinanden for at øge vores follower tæller! https://twitter.com/violincatherine/hannibal/members

Vi elsker dig, Fannibals. Tak for alt, hvad du gør.

Kristy og Catherine

No comments:

Post a Comment